Paštiky

Španělské paštiky a paté – jemné delikatesy na tapas
Španělské paštiky a paté patří mezi nejjednodušší, ale zároveň nejefektnější tapas. Stačí kousek pečiva, lžíce paté a máte hotovou jednohubku jako ze španělského baru. V této kategorii najdete jemné, krémové i výraznější varianty, které se hodí k vínu, na studené pohoštění, do dárkových balíčků i tapas boxů.

Jak paštiky použít?
Paštiky využijete na:

  • tapas prkénko – v kombinaci se sýry, olivami a uzeninami,
  • jednohubky a crostini – jako základní vrstvu doplněnou bylinkami či zeleninou,
  • dárkové tapas boxy – jako jemnější, krémovou složku vedle sýrů a uzenin,
  • rychlé pohoštění – stačí otevřít, naservírovat a přidat pečivo.

S čím je kombinovat
Výborně ladí se španělskými sýry (např. Manchego, ovčí, kozí i kravské), s uzeninami a jamónem, olivami a dalšími specialitami. Jemnější paštiky se hodí k lehčím bílým vínům a růžovým vínům, výraznější a kořeněné paté zase ke středně plným červeným vínům nebo španělským vermutům.

Skladování a doručení
Paštiky držíme skladem v České republice a balíme je tak, aby bezpečně dorazily až k vám. Po doručení je stačí skladovat dle pokynů na obalu (nejčastěji v chladu, po otevření v lednici) a spotřebovat v doporučené době. Díky pečlivému balení a doručení po celé ČR k vám dorazí ve výborné kondici – připravené na tapas večer, posezení s přáteli i jako součást elegantního dárku.

 

Nejprodávanější

Stránka 1 z 1 - 8 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 8 položek celkem